Henk Smits

Ik ben Henk Smits. Als ik zie hoe het nu gaat in de politiek dan denk ik vooral: ‘Dat moet heel gauw veranderen’. De politiek moet weer luisteren naar de gewone mens. Dat is waarvoor ik er wil zijn: voor de gewone mens.

Recht op goede zorg

De gezondheidszorg is volledig uitgemolken de afgelopen tien jaar. Ouderen worden aan hun lot overgelaten in deze maatschappij. Waar men jarenlang voor gewerkt heeft, wordt nu zonder meer afgenomen. De gehandicaptenzorg is zelfs bijna misdadig, zij hebben ook recht op een humaan bestaan en die extra aandacht.

Recht op huisvesting en inkomen

Niemand in Nederland mag onvrijwillig dakloos zijn en moet op z’n minst een postadres hebben, zodat ze recht hebben op een uitkering. Als mensen financieel in de problemen komen moet het ook zijn dat ze daar niet hun hele verdere leven voor gestraft worden, ik wil dat de mensen die in problemen komen een tweede kans krijgen. Ik wil mensen helpen er financieel weer bovenop te komen.

Natuurbescherming

De natuur moet beter beschermd worden, ga er alles aan doen om te zorgen dat de natuur hersteld wordt.


Dit zijn enkele punten waarvoor ik wil vechten. Genoeg is genoeg!

Ik kan dit niet alleen daarom is mijn vraag aan jou: laten we het samen doen. Samen lukt het ons wel. Steun ons in onze strijd en wordt lid van Eerlijk en Recht, zodat we samen een mooi en rechtvaardig Nederland terugkrijgen.

Henk Smits

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.