Wordt lid!

Wordt lid!

JA, IK WIL GRAAG LID WORDEN VAN EERLIJK EN RECHT…!

Dat kan! Graag verwelkomen wij nieuwe leden en tevens zijn wij heel blij met elke donatie. Voor het bedrag van één euro per maand is maar 12 euro per jaar ben je al lid.

Als lid kun je met ons meedenken en meepraten, jouw ideeën en meningen zijn van harte welkom! Natuurlijk stellen wij ook donaties op prijs, om onze doelstellingen te behalen.

Wanneer je 2,50 euro per maand extra betaalt kun je gebruik maken van onze  serviceafdeling, waarbij wij burgers ondersteunen. Wat dan neer komt op een totaalbedrag van 42 euro. Je betaalt voor een jaar, daarna is het per maand opzegbaar.

De gelden zullen gebruikt worden om onze doelstellingen te behalen. Dit gebeurt via het deelnemen aan verkiezingen, organiseren van evenementen, mensen opleiden en de organisatie verder ontwikkelen.

 

Eerlijk en Recht is opgericht op 24 augustus. Daarvoor wordt een bankrekening geopend bij Triodos Bank. Dit duurt helaas ca drie tot vier maanden. Tot die tijd wordt de ASN bank rekening gebruikt van onze penningmeester Erwin van Oosterom: Rekening nr. NL37ASNB0267287100 onder vermelding van lidmaatschap of donatie.

Om alles goed in onze administratie te vermelden, het vriendelijke verzoek een mail te sturen met uw gegevens:

aanmelden@eerlijkenrecht.nl

Graag ook met volledige naam, adres, geboortedatum en als optie uw telefoonnummer. Via de instelling van de wettelijke kascommissie zoals statutair is vastgelegd zal aan het eind van het eerste boekjaar verantwoording worden afgelegd.

Hopelijk mogen wij reeds voor het openen van de rekening bij de Triodos Bank de nodige donatie ontvangen, om onze doelstellingen te kunnen verwezenlijken.

Met vriendelijke groeten,
Voorzitter Eerlijk en Recht
Arjan Gelder
 
 

<<Klik hier voor lidmaatschap van Eerlijk en Recht,  Lidmaatschappen van 1 jaar €12,00-€42,00>>